Матвей Иго̀нен официално е футболист на Ботев (Пловдив). Както е известно, преди

...
Матвей Иго̀нен официално е футболист на Ботев (Пловдив). Както е известно, преди
Коментари Харесай

Вече няма съмнение: Ботев представи Игонен

Матвей Иго̀нен публично е футболист на Ботев (Пловдив). Както е известно, преди няколко дни се развихри същинска сага с естонския вратар, откакто от Хебър в началото оповестиха изходящия му трансфер, а по-късно опровергаха личната си информация. Вратарят е третото ново попълнение на " жълто-черните " за тази зима.

188-сантиметровият пазач парафира дълготраен договор с " канарчетата ". Роденият на 2 октомври 1996г. естонски национал е някогашен състезател на Инфонет, Лилестрьом, Флора Талин, Подбескидже и Хебър Пазарджик. Той остави мощни усещания с изявите си със " зелените " от Пазарджик през актуалната акция.

В националния тим на страната си дебютира през 2017 година, като досега е записал общо 14 публични срещи за Естония. Бивш национал на Естония в гарнитурите до 16, 17, 19, 21 и 23 години. През март 2021г. той дебютира и в формален дуел за националния тим на Естония.

Вратарят вече се причисли към лагера на Ботев в Турция. Той мина сполучливо медицински прегледи и ще бъде разполагаем на старши треньора Душан Керкез в утрешната среща с датския Вайле Болдклуб. Игонен ще носи франелката с номер 32 на гърба си.
 Цирк! От Хебър опровергаха вест, която сами оповестиха
Цирк! От Хебър опровергаха вест, която сами оповестиха

За прекосяването на вратаря Игонен в Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР